این روزها که اغلب صحبت از اسید و اسیدپاشی زیاد است، بسیارند کسانی که به دنبال راههای در امان ماندن از صدمات و جراحات این حوادث هستند. دختری جوان از سر ناچاری راهی ساده برای پیشگیری از آن در پیش گرفته است.
برای همشهریان اصفهانی نگرانم كه به دلیل جهالت و سنگدلی چند انسان نما باید با دلهره و نگرانی زندگی كنند . متاسفانه اعدام جنایتكاران
هم ، بازدارنده جرم و جنایت نبوده و باید علاوه بر مجازات قاطع مجرمان ، برای جلوگیری از تكرار این حوادث شوم چاره اندیشی شود .
قصاص حقی است كه خداوند در قرآن آن را تایید فرموده است باید مطابق آن چه بر دیگران وارد آورده اند قصاص شوند تا معنی واقعی اسید پاشیدن روی زنان و دختران معصوم را بفهمند و درسی شود برای تمام انسانهای پلیدی كه قصد چنین كارهای غیر انسانی را در جامعه دارند
هم ، بازدارنده جرم و جنایت نبوده و باید علاوه بر مجازات قاطع مجرمان ، برای جلوگیری از تكرار این حوادث شوم چاره اندیشی شود .